Husrensning 

Bliver du trist, vred, deprimeret når du er i dit hjem? Får du hovedpine, er du meget træt?  Skændes du meget med dine nærmeste ? Smækker dørene, falder ting ned, tænder og

slukker lyset ? Opfører dine dyr sig underligt, bliver de syge ?

Det kan skyldes at du har gammel energi, som er efterladt i dit hjem, af tidligere beboere. Eller det kan være du deler hjem med nogle afdøde.

Når du beder mig rense dit hus, stiller jeg ind på energierne og kontakter evt. afdøde før vores aftale. Jeg sende healing til dit hjem og det positive der skal ske.

Når vi mødes i dit hjem, vil jeg starte med at gå gennem alle rum og mærke de forskellige energier. Undervejs eller bagefter, efter dit ønske,  vil jeg fortælle dig hvad jeg oplever i dit hjem. Vi kan nu aftale hvad du ønsker fjernet. Du kan ønske et totalt renset hus, men du kan også vælge, at lade f.eks. din afdøde bedstemor blive.

Herefter vil jeg gå rundt og heale alle energierne, så de kan slippe dit hjem og du kan leve i fred og ro.

Når jeg har sikret mig alt er væk og du har det godt, forlader jeg dit hjem igen. Vi aftaler en plan for opfølgning, et par dage efter rensningen og et par uger efter.

Det kan være en overvældende oplevelse, så du må forvente at være træt og evt. have brug for at tale om oplevelsen. Jeg anbefaler du har anden voksen tilstede, som du stoler på og som kan støtte dig. Mindre børn, bør ikke være i hjemmet mens det renses. Evt. kan vi efterfølgende lave en aftale om healing af familiens børn, da de ofte er mere påvirket af åndelig aktivitet end voksne.

Husrensning kan aftales via mail gitte@gmj.dk eller telefon 6051 9645. Prisen for en komplet rensning incl opfølgning er 2.500 kr. Plus kørsel, som aftales når vi aftaler en dato.